3 steder du kan spare penge på rejsen

Allerede i løbet af vinteren vælger mange danskere at booke sommerferien til de varmere himmelstrøg. Det er godt at få styr på ferien i god tid, ligesom der kan være penge at spare. Ønsker du at spare penge på sommerferien, er der en masse kneb, du kan benytte dig af. Her i artiklen får du 3 af dem.

Undersøg muligheden for at flyve på skæve tidspunkter

Hvis du ikke har noget i mod at være lidt fleksibel i forhold til flyvetidspunkter, kan det være en fordel, når det kommer til at spare penge på rejsen. Flybilletter tidligt om morgenen og sendt om aftenen er i lavest kurs, da der ganske enkelt ikke er den samme efterspørgsel her. Selskaberne bliver derfor ofte nødt til at sænke prisen på de tidlige og sene afgange, hvis de vil afsætte pladserne.

All inclusive

Hvis mad ikke er din højeste prioritet under rejsen, er det et sted, hvor du kan spare penge. Priserne for all inclusive er mange gange så gode, at det nærmest vil være umuligt at spise ude til de samme priser. Dog må du sandsynligvis også forvente at gå lidt ned i kvalitet på maden, men gør det dig ikke noget, så er all inclusive en glimrende mulighed. Det betyder også, at du bare kan slappe af uden at skulle tænke på at finde en restaurant ud på aftenen.

Er det billigere at booke fly og hotel hver for sig?

Det er ikke sikkert, at det altid vil være billigst at booke hele rejsen sammen. Det gør sig særligt gældende, hvis du ikke har de store krav til dit hotel og egentlig bare gerne vil have et sted at sove. Før du booker en samlet rejse hos et selskab, så tjek altid priserne ud på hotel og fly hver for sig. Ud over skal du selvfølgelig også regne udgifter til mad, rejseforsikring, transport og så videre med. Der findes online rigtig mange fine sammenligningssider for både flybilletter og hoteller.

Mangler du penge til ferien?

Mangler du de sidste penge for at kunne realisere dine rejsedrømme? I dag findes der utallige lånemuligheder på internettet. Du har sikkert allerede hørt om kviklånet.dk. Du kan for eksempel bruge kviklånet som et forbrugslån, hvis du lige står og mangler de sidste penge, eller hvis der er kommet en uforudset udgift i vejen. Der skal ikke stilles sikkerhed for et kviklån, og udbetalingen tager typisk kun ganske få hverdage. Før du tager et kviklån, skal du være klar over, at det ofte ikke er billigt. Renten og gebyrerne kan godt være høje.

Derfor skal du altid sikre dig, at du nu også har råd til at betale lånet tilbage igen. Lav et budget og find dit rådighedsbeløb før du låner. Et godt budget kan fortælle dig, om du råd til at tage et kviklån. Sidst men ikke mindst, skal du også lytte til din mavefornemmelse samt tjekke, om det er muligt for dig at spare op til rejsen i stedet.