At arrangere opbevaring af møbler

Nogle gange, der er ikke plads nok til alle dine ejendele – og arrangere opbevaring oven på flytning kan være en velsignelse i forklædning – eller et mareridt. Så du har brug for en anden, praktisk, billig mulighed for dine møbler.

Opbevaring virksomheder er dybest set store lagre eller lockups, som du kan leje – og varierer i størrelse fra en boks værelse til et område, der er stor nok til at gemme en komplet hus.

Opbevaring er stor, selv om du behøver at flytte ud af et hus, før dine andre hoese er klar – eller når du har solgt din gamle hus, men har ikke færdig med at arrangere et nyt. Det sparer det du skulle arbejde ud af, hvad at gøre med dine ting.

Det er også en god idé, når du har alt for meget møbler til dit nye hus, ikke og, hvor at gemme det selv – og mens garager og kældre er fantastisk til at kortsigtede opbevaring, de ikke er beskyttet, i nogle tilfælde mod elementerne, eller eventuelt forsikret mod ulykker, såsom skovbrande eller oversvømmelse. Garager og kældre kan, mens tilgængelige, også skal også bruges til andre ting.

Det er muligt for dine ejendele blive beskadiget i opbevaring, men højst usandsynligt – du får en liste over ejendele, som du tjekker i – og du bør tjekke på det tidspunkt, at alt er sikker, forseglet og stablet eller placeret godt.

Hvis du vil flytte lange afstande, sin altid godt at forskning, grundigt, telefonisk og om muligt i person, hvor meget adgang du vil have dine møbler og ejendele, og hvad slags varsel skal du give – skal du også regne ud hvad der foregår i opbevaring og hvor meget plads du har brug for det hele.

Hvis du er usikker på lager selskaber, og du bruger et flyttefirma – Spørg dem-de kan have en koncern opbevaring de beskæftiger sig med, og tilbyde dig en bedre premium end du ellers kan få. Det betyder også, at du har fået mindre forskning til at beskæftige sig med.

Leave a Comment

Your email address will not be published.