Booking en tryllekunstner

Det vigtigste er at sørge for, du bestille en professionel. En amatør eller deltid tryllekunstner måske stand til at udføre fantastiske magiske men der er meget mere i det end det. Vil de dukke op til tiden? Vil de blive smart præsenteret? Vil de arbejde hårdt for at sikre, de ser hver gæst? Vil de har erfaring for at håndtere eventuelle ændringer i sidste øjeblik?

Husk at hvis du vært for eller organisere en begivenhed, trolden du vælger vil tænke på dig. På samme måde, en professionel tryllekunstner hvem levebrød afhænger af udfører regelmæssigt vil se efter alle de små detaljer fordi det afspejler på dem og deres muligheder for at få mere arbejde.

Hvordan kender du nogen er en professionel? Efter alle, kan nogen sige de er men hvad kan du gøre for at kontrollere, at det er sandt?

Sådan Spot en professionel tryllekunstner

Kontroller, at trolden har en god hjemmeside og / eller trykt reklamemateriale. Disse dage, stole tryllekunstnere ofte på en hjemmeside til at give oplysninger til potentielle kunder, fordi det er så nemt at holde en hjemmeside opdateret. Mange har også videoer eller dvd’er og trykte materialer herunder fotografier. Selvfølgelig, dette gør dem en god tryllekunstner, men det viser deres professionalisme. Det kan også give dig en ide om, hvad en performer er ligesom hvis du ikke har mødt dem.

Kontroller, at trolden er medlem af magisk samfund såsom Magic Circle og internationale broderskab af tryllekunstnere. Disse samfund kræver tryllekunstnere at være alvorlig og dygtig kunstnere, før de må medlemskab. Et andet godt tegn er, hvis de er medlem af en organisation som egenkapital, UK kunstnere union eller lignende erhvervsorganisation.

Kontrollere tryllekunstners liste over klienter og engagementer og testimonial / henstilling breve. En professionel tryllekunstner bør være i stand til at give oplysninger om tidligere kunder og engagementer – hvis de ikke kan noget er galt. Typer af begivenheder de har været involveret med angiver, hvis de er den rigtige tryllekunstner til dit arrangement. Breve og citater kan være nyttigt, selv om det er usandsynligt, at nogen dårlig citater vil finde deres vej ind i en andens salgsfremmende materialer! Men antallet og kvaliteten af citater bør give dig en ide om, hvordan godt modtaget en performer er. Vær ikke bange for at bede om kopier af de originale breve eller e-mails.

Kontroller, at trolden er offentlig ansvarsforsikring. Dette er meget vigtigt! Trolden kan tæt samspil med dine gæster, måske låne objekter fra dem og en professionel vil være dækket for alle ulykker, der kan ske.

Er en særlig professionel tryllekunstner rigtige for dig?

Så har du fundet en professionel tryllekunstner. Hvordan kan du vide, de er rigtige for dig og dit arrangement? Det er klart, at se dem udføre er den bedste måde. Ofte en tryllekunstner vil regelmæssigt arbejder på en restaurant eller klub, eller endda har en regelmæssig sceneshow og det er en stor mulighed for at se dem i aktion. Men nogle tryllekunstnere kun udføre på corporate og private funktioner og der kan muligvis ikke se dem i det offentlige.

Salgsfremmende materialer og oplysninger om tidligere kunder og engagement bør give dig en ganske god ide hvad de er ligesom, men en hurtig opringning er den bedste måde. Få en snak med dem, bede dem om hvad deres ydeevne stil er ligesom og hvilke typer af magiske virkninger de udfører. Hvis du kan lide hvad du hører og kan komme videre med dem over telefonen, er det et godt tegn.

Pris og forhandle et gebyr

Ofte er den vigtigste faktor, når de beslutter hvilke tryllekunstner til at vælge pris. Gebyrer for professionelle tryllekunstnere variere meget fordi de afhænger af mange faktorer såsom dato og klokkeslæt for hændelsen, hvor velkendt, trolden er, hvilken type af magic du vil have dem til at udføre, hvor længe du vil dem for mv. Men som med de fleste andre tjenester og produkter, du får hvad du betaler for. God magisk underholdning er ikke noget, du kan få billigt. Hvis du shopping rundt og spørger med mange tryllekunstnere, gå med den billigste muligvis ikke den bedste løsning!

Når forhandle gebyret kan det være en god ide at være oppe foran og staten hvad det disponible budget er. Dette kunne spare både du og trolden en masse tid. Hvis en tryllekunstner er for dyrt eller er ikke tilgængelig, kan de kunne foreslå en anden tryllekunstner eller entertainer til dit arrangement. Deres udtalelse er umagen værd, da de skal være godt klar over hvor gode andre tryllekunstnere og tyder på nogen uprofessionel vil afspejle dårligt om dem.

Endelig, Husk at tjekke om det gebyr, du forhandle er bredt favnende og inkluderende og at der er ingen skjulte ekstraudgifter såsom moms eller rejseudgifter.

Bemærk: Denne artikel er skrevet fra en UK perspektiv, men mange af disse tips vil være relevante i andre lande.

Leave a Comment

Your email address will not be published.