Du vælger dit id-kort printere

De væsentligste komponenter i ethvert identitetskort, id-kort printere er mange og varierede. Et id-kort printer kan udføre mange funktioner samtidig med udskrivning af et id-kort, og det er hvad der gør dem så nyttigt. For eksempel, mens du udskriver et billede, kunne et id-kort Printer indkode en magnetstribe, en nærhed kort eller et chipkort.

Printeren leveres med software, der styrer de data, der er trykt eller kodet på hvert kort. Softwaren håndterer alle funktionerne og giver printeren med de nødvendige værktøjer til at udføre alle sine funktioner på en gang.

Inden det besluttes, hvilken printer der passer bedst til dine behov, overveje hvilke funktioner du vil printeren til at udføre. Du skal tænke på både de fysiske og teknologiske egenskaber af printeren og beslutte i overensstemmelse hermed. Som regel tungere id-kort printere med en større fodaftryk har flere evner og er mere holdbare. Lysere printere er normalt bedre for mindre-krævende anvendelser, og kan have færre muligheder, selv om dette ikke altid tilfældet.

Flere egenskaber du bør tage i betragtning, når du vælger en printer er følgende:

Vil du have en enkelt eller dobbelt-sidet kort?

En enkelt sidet id-kort er fremragende til enklere anvendelser, som en studerende eller skole medarbejder id-kort. Et dobbelt-sidet id-kort kan tilføje mere sikkerhed til din virksomhed og kan være bedre for en større virksomhed eller virksomhed, der ønsker øget sikkerhed.

Har du brug for Farvebilleder eller monokromatiske billeder?

Du bør beslutte, om du ønsker en multi-farvede billede på dit kort eller en simpel monokromatiske (én farve) billede.

Er kodning som magnetic striber, nærhed kort eller smart kort kræves?

Institutioner som regeringen bygninger, skoler, banker og hospitaler alle drage fordel af den hurtighed og hassle-omkostningsfrit effektivitet af nærhed kort, kontaktløse chipkort og magnetic striber. Kontaktløse smart cards og nærhed kort bruger radiofrekvens-teknologi, der giver mulighed for højere sikkerhed, større effektivitet og lettere brug (ingen aflæse involveret).

Ønsker du andre sikkerhedsfunktioner som hologrammer?

Ud over grundlæggende kodning er der også mere komplekse former for sikkerhed for id-kort som holografisk kort. En holografisk kort er lavet ved at overføre holografisk over laminater op på kort. Dette minimerer risikoen for det udskrevne billede bliver ændret og smedet. Kontroller, at du anmode om en brugerdefineret holograph hvis du gå denne vej, som dem du køber online kan købes af mange andre, herunder falskmøntnere.

Disse er nogle af de mest grundlæggende spørgsmål, du skal besvare før du køber et id-kort printer. Tjekke med din udbyder, hvis du har andre spørgsmål, og sørg for du stille spørgsmål du har. Du investerer i sikkerhed og organisation af din virksomhed eller anlæg, og at have de rigtige komponenter kan gøre hele forskellen i type af foto id-kort du ende op med.

Leave a Comment

Your email address will not be published.