Køb nu, betal senere – Er dette den rigtige mulighed for dig?

Du kan ikke kvalificere dig til et køb-nu-betale-senere-lån, hvis din kredit er dårlig hos sparxpres. Tjek din kredit score for at sikre, at du er berettiget til dette lån. Du kan reparere din kredit for at få købet nu, betale senere lån, som du ønsker. Kreditkort kan være et bedre valg, hvis du har andre udestående gæld. En långiver vil henvise din sag til en inkassovirksomhed, hvis du går glip af en betaling.

Wayfair, Urban Outfitters, Target og andre tilbyder Køb nu, Betal senere muligheder. Kan disse tjenester være forstyrrende? Amazon Mechanical Turk har fundet ud af, at 51% af respondenterne vil bruge en køb-nu-betal senere-tjeneste. Den gennemsnitlige online vognstørrelse er $ 100. Den gode nyhed er, at Afterpay, en fantastisk måde at tjene ekstra penge på, har sin egen forbrugerferie, kaldet “Afterpay Day.” Det sker også samme dag som Amazon Prime Day. Brian Riley, en Atlanta-baseret modeblogger og tikTok-kunde, siger, at hun opdagede Køb nu Betal senere-tjenester, efter at hun besøgte fashionable modewebsteder.

Mens ideen om køb nu og betal senere har eksisteret siden begyndelsen, er dens popularitet steget i de senere år på grund af væksten i virksomheder, der specialiserer sig i emnet. Disse virksomheder har vundet popularitet ved at bruge A-liste berømtheder og tiltrække unge kunder. Nogle detailhandlere har for nylig indgået et samarbejde med sådanne tjenester som Walmart. Et virtuelt kort blev endda tilbudt af nogle detailhandlere for at give forbrugerne mulighed for at foretage køb. Men ikke alle køb-nu, betal-senere-tjenester er rigtige for alle. Dette er en mulighed, der kan være meget overkommelig for dem, der ikke har råd til købet.

Lån med handelstransaktionsgebyr er en anden mulighed. Disse lån opkræver ikke forbrugerne nogen renter, men opkræver i stedet detailhandlere. AfterPay og Splitit er nogle af de kreditkortselskaber, der tilbyder denne type finansiering. Mange af disse virksomheder tilbyder rentefrie salgssteder. Shopper Interest eller PayPal tilbyder enten on-the-spot lån eller penge lån. Et kreditkort kan hjælpe dig med at opbygge din kredit score og gøre det lettere at få overkommelige finansieringsmuligheder. Consumer Financial Protection Bureau undersøger køb nu,-betal senere tjenester. Det nævner bekymringer over gældsakkumulering, manglende regulering og datahøstning.

Mange mennesker er fristet af køb nu, betal det senere tjenester, især hvis de har lav kredit score. Disse tjenester er ikke for alle. De kan få dig til at bruge flere penge, end dit budget tillader. Forbes Advisors undersøgelse viste, at næsten halvdelen af de amerikanske forbrugere bruger BNPL, mens 46% brugte en BNPL-aftale til betaling. Det er lettere at købe små ting online med køb nu-betal senere tjenester.