Øge dine chancer for at få et barn

Når du har besluttet, du vil have en baby, få din krop klar:

* Tage folinsyre i tillæg form, 400mcg en dag, eller det kan findes i nogle fødevarer som cornflakes.

* Skære ned på dit koffeinindtag.

* Hvis du er kommet ud p-piller, der er uenighed om, hvor lang tid du skal vente, før du prøver at blive gravide, men det er nok bedst at vente 2-3 måneder.

* Manden skal tage zink kosttilskud for at øge styrken og antallet af hans sæd

* Han bør også øge sit D-vitamin indtag – drikke mælk.

* Skære ned på alkohol. Selv 2 pints pr. dag vil, i gennemsnit, reducere din baby’s vægt af 6,5 ozs.

* Stoppe med at ryge. Bare endnu en grund til at gøre det!

* Holde sædceller cool – ideelt set 2-3? køligere end resten af kroppen. Undgå stramme undertøj og stramme jeans. Prøv boksershorts, de kan ikke være senest i designer chic, men de hjælper testiklerne for at holde sig væk fra kroppen og blive køligere.

Har sex på det rigtige tidspunkt…

.. og ofte. Hvis du vil have en chance for at blive gravid, har levende sædceller til at befrugte et æg på tidspunktet for ægløsning – normalt omkring din periode dag 14. Sæden vil normalt live i 3 dage så vil hænge rundt venter og din timing behøver ikke at være helt nøjagtig. Du kan få ægløsning prædiktor kits fra dit kemiker.

Hvad er den bedste stilling?

Det er faktisk ligegyldigt, selvom med kvinde på toppen kan du reducere dine chancer for at blive gravid.

Være tålmodig

Du kan gøre alt rigtigt, men du vil ikke nødvendigvis blive gravid i den første måned. Faktisk du sandsynligvis ikke. Succes er nært beslægtet med alder:

* Kvinder i alderen 20-25 har en 1 i 4 chance for at blive gravid,

* Med kvinder i alderen 30-35 chancen falder til 1 i 7, og succesraten falder efterhånden som de bliver ældre.

På gennemsnit det vil tage et par i deres tidlige til midten af tyverne fem cykler at forestille sig, og et par i deres tidlige trediverne ti cykler. En ud af ti par har at vente mere end et år, før det lykkes.

Hvad hvis det ikke virker?

Hvis du har forsøgt i en baby uden held:

* Holde en temperatur diagram. Efter ægløsning kvindens kropstemperatur stiger med omkring 0,2? C og fastholder denne højere temperatur indtil hendes næste periode. Ved at måle temperaturen, så snart du vågner og ind læsning på et diagram, kan du se når du har ægløsning. Ideelt du ønsker at have sex lige før da. Du kan ikke skrue tiden tilbage af kurset, men diagrammet vil fortælle dig, om du har ægløsning på samme tid hver måned, og hvis så du kan planlægge for den følgende måned. Temperaturstigningen er lille og du kan føle sig mere sikker med en ægløsning kit tilgængelig fra din kemiker.

* Prøv at sænke dit stressniveau. Stress kan påvirke enten partner og kan reducere dine chancer for at blive gravid. Prøv at have et par dage væk fra arbejde, lige før ægløsning skyldes.

* Hvis du har tabt sagen i et år eller mere er det værd at tale med din læge.

Leave a Comment

Your email address will not be published.