Sådan har en Grand tid i luften

Selv i oldtiden, havde problemet med køresyge været fremherskende. Faktisk, var det selv omtales som “kamel sygdom” i Bibelen, hvor de kamel ryttere oplever kvalme på grund af moderate svajende.

Med fremkomsten af teknologi, køresyge har udviklet sig i mange former såsom søsyge, carsickness, plads køresyge og luftsyge; og grunden til hvorfor flere og flere mennesker nu rejser med luft er på grund af dens evne til at transportere folk hurtigere.

Generelt, luftsyge refererer til følelsen af kvalme, som blev udløst af motion normalt opleves, når flyet eskalerer til højere luftlag. Nogle af de almindelige tegn på luftsyge er tab af appetit, vertigo, bøvsen, mave bevidsthed, kvalme, og øget synke og savlen.

Mest populære overbevisning er luftsyge ikke en sygdom. Det er bare en normal reaktion af kroppen på en usædvanlig stimulus. Kort sagt: luftsyge er på grund af forskellen mellem, hvad folk ser med deres øjne og de data, de får fra de “vestibulære organer” i ørerne. Så, det er et spørgsmål om uoverensstemmelser mellem hvad folk ser, og hvad de føler. Slutresultatet er således en sammenblanding af hjernens regelmæssig behandling af sensoriske bevidsthed.

Piloter er luftsyge deres største bekymring. Undersøgelser viser, at 29% af fly piloter erfaring luftsyge. Dette, igen, deaktiverer dem til at udføre deres opgaver godt. Det er derfor folk er kommet med måder hvordan man kan undgå luftsyge. Her er hvordan:

1. stress og andre former for angst bør være strippet ud.

Undersøgelser viser, at to af de almindelige årsager til luftsyge er stress og angst. Det øger sandsynligheden for at opleve luftsyge. Dette er fordi kroppen har sværere ved at klare op med den pludselige ændring i miljøet. Følelsesmæssige faktorer udløse hjernen til at blive mere forvirret.

2. inden du rejser, ville det være bedre for en person at spise lettere anretninger kun. Store måltider, især dem, der har høje saltindhold er mulige årsager til luftsyge.

3. mens om bord, er det bedste for en person at blive sat og undgå for meget flytter inden for luftfartøjet. Motion er den største faktor hvorfor luftsyge opstår.

4. folk skal acceptere betingelsen og forsøge at vænne sig til situationen. Det sker efter et par timer for at blive i luften.

Faktisk er luftsyge ikke et stort problem. Det er bare et spørgsmål om justering af kroppens tilstand for at undgå konflikt af sanserne.

Leave a Comment

Your email address will not be published.